Založení nového roku v Gordicu

ekonomický software - informace, zkušenosti, poznatky z praxe

Založení nového roku v Gordicu

Příspěvekod ivetstats » čtv 05. led 2012 9:08:57

Při založení nového roku v Gordicu, je možné zpětně pracovat v roce předešlém, když není ještě vše uzavřené?? Nebo je lépe si vše uzavřít v roce starém a až poté založit rok nový??
ivetstats
 
Příspěvky: 16
Registrován: ned 16. říj 2011 23:32:18

Re: Založení nového roku v Gordicu

Příspěvekod patros » úte 31. led 2012 19:24:01

Z gordicu nám vždy jezdí technik a ukončuje starý rok a zakládá rok nový. Do doby než starý rok uzavře účtovat nemůžeme.
patros
 
Příspěvky: 1
Registrován: úte 31. led 2012 19:10:44

Re: Založení nového roku v Gordicu

Příspěvekod refi » úte 31. led 2012 20:58:38

mám to stejně jako patros, až mi technička překlopí rok, mohu do starého už jen nahlížet a tisknout si doklady. ale překlápím rok, až když mám všechno uzavřené a vím, že už nebudu měnit. při překlopení si gordic vytvoří z konečných zůstatků počáteční atd ...
Uživatelský avatar
refi
Moderátorka
 
Příspěvky: 3190
Registrován: pon 02. úno 2009 15:07:01
Bydliště: Ostrava

Re: Založení nového roku v Gordicu

Příspěvekod Na.ko » úte 31. led 2012 22:27:35

Aha, tak já mám Gordic rovněž a zvesela účtuju do obou roků souběžně. Jen dávat pozor, kde zrovna jsem. Z Gordicu svolení mám :bye:
Na.ko
 
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 27. led 2011 20:15:35

Re: Založení nového roku v Gordicu

Příspěvekod refi » úte 31. led 2012 22:44:39

teď si vzpomínám, že mi loni něco takového taky technička říkala. ale asi to vydržím, stejně není čas na blbosti, tedy myslím na rok 2012 :D :mosking:
Uživatelský avatar
refi
Moderátorka
 
Příspěvky: 3190
Registrován: pon 02. úno 2009 15:07:01
Bydliště: Ostrava

Re: Založení nového roku v Gordicu

Příspěvekod Na.ko » stř 01. úno 2012 12:23:14

Jo jo...pro samé inveturní zápisy, soupisy, přípisy, přílohy....a únor je tady |:-(|
Na.ko
 
Příspěvky: 48
Registrován: čtv 27. led 2011 20:15:35

Re: Založení nového roku v Gordicu

Příspěvekod eva.pro » stř 01. úno 2012 13:17:32

Já to určitě vydržím, protože bohužel patřím mezi "vybrané" organizace na PAP, tak mi tam ještě musí něco kvůli tomu nainstalovat. :cry:
eva.pro
 
Příspěvky: 503
Registrován: pon 09. bře 2009 14:17:18

Re: Založení nového roku v Gordicu

Příspěvekod Kim » úte 07. úno 2012 19:58:40

eva.pro píše:Já to určitě vydržím, protože bohužel patřím mezi "vybrané" organizace na PAP, tak mi tam ještě musí něco kvůli tomu nainstalovat. :cry:

Vy jste měli aktiva netto v roce 2010 i k 30.9. 2011 vyšší než 100 mil. Kč?
Uživatelský avatar
Kim
 
Příspěvky: 291
Registrován: úte 30. bře 2010 11:53:46
Bydliště: Karvinsko

Re: Založení nového roku v Gordicu

Příspěvekod eva.pro » stř 08. úno 2012 9:05:49

Bohužel ano. :cry:
eva.pro
 
Příspěvky: 503
Registrován: pon 09. bře 2009 14:17:18


Zpět na Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků