Já sama jsem tu skoro denně po večerech, v práci moc času nemám, protože jsem na vše sama a jak už jsem několikrát psala, moje práce je moje práce a tu si můžu udělat kdy chci, však den má 24 hodin, ale když mi zadá pan ředitel úkoleček, tak ten se musí ihned splnit. Tak to je taky vysvětlení proč nepíšu tak často jak bych sama chtěla. No někdy je dobré reagovat i s příslušnými paragrafy a to se stane, že zrovna nemám chytré knížky po ruce, protože je mám v práci, tak raději nereaguju. Ale přiznám se, že svůj život bez radímesi si už nedovedu představit. Mooooooooooooooooooooooc za něj děkuji. 
, ale i zde ráda trávím čas a pročítám, když vím, že nenarážím na nic, co by tenhle klid rušilo a dojem kazilo. a to je zásluha vás všech

V září končím a odcházím "na zasloužený odpočinek", a už teď je mi líto,
že se nebudu moci zúčastnit aktivně diskuse. Něco si snad ještě budu pamatovat, ale časem ztratím kontakt na praxi a už to nebude ono. I tak, refi, budu určitě jedna z těch, která se každý den do radimesi aspoň podívá
a zamáčkne slzu. Tak tedy - nehynoucí dík refi i Ondrovi

když se dívám na počet vašich příspěvků a např. mých, tak jsme na tom 1:2, takže jakobyste byla z poloviny tvůrce tohoto fóra. budete chybět, ale raději to ani nebudu psát, protože věřím, že tu prostě budete s námi i nadále. praxi v přímém přenosu tu budete mít před očima také každý den
plánuji první historické setkání radilek, podrobnosti až po prázdninách, takže věřím, že se spolu setkáme i osobně 
A, refi, nemyslím, že by se poděkování mohlo stát povinností. Věřím, že každý, kdo tu napsal a ještě napíše prostě má tu potřebu se vyjádřit - a nelze jinak než kladně

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník