přeji ti, aby ti tvůj sen vyšel a vrátila ses zase k dětem a ještě s knihou v ruce
)
). prostě je to relax, i teď mi sedí mates na klíně a čeká, kdy zasunu klávesnici, aby se mohl lépe uvelebit 

Po prvním vlčákovi jsme si pořídili bígla, a když nám odešel do psího nebe,
tak jsme se ani nemohli dočkat, až si od naší milé paní chovatelky přivezeme dalšího. Teď už je mu devět pryč a až příští rok půjde můj muž do penze, už máme objednanou bíglí holčičku, tak bude veselo - ten náš "dědek" bude muset překonat svou lenost a snad nebude žárlit. Bíglíci jsou docela fiškusové , občas než jim dojde "z hlavy do ocasu" co po nich chcete, tak to trvá, pak se ještě párkrát kouknou, jestli to myslíte vážně, ale jinak jsou to bezva psíci - nikdy se s nimi člověk nenudí - hlavně musíte být důslední a trpěliví. A taky tenhle náš poslední je strašný mazel. prostě bez psa si naši rodinu neumím představit. Už to vidím až přijdu dnes domů, jaká bude vítačka / můj muž dělá dvanáctky, tak přijde až večer a náš dvoumetrový klučina jezdí u pošty, tak přijde taky až po šesté/. Tak se půjdeme spolu projít, já si vyvětrám hlavu a bude zase fajn. Omlouvám se, že jsem se tak rozepsala.
Už končím, jdu dělat další tabulku pro naše krajánky
Přeji hezký zbytek dne !!!!!!

Odtud jsem po 20 letech odesla (stavební podnik se rozpadl)
pokud by k tomu nenutily nejaké nutné okolnosti. A muj relax:
a pak jsem prý napsala slohovou práci na téma, čím jsou moji rodiče. o mamince jsem napsala, že přijde do práce, strpí pár telefonních hovorů a jde domů
se divím, že jsem to přežila 
Jenže člověk míní a život mění. Po maturitě jsem nastoupila do účtárny do Jednoty, pak jsem léta dělala sekretářku a nakonec jsem teď 16 let na ZUŠ jako ekonomka, hospodářka, sekretářka atd. - prostě děvče pro všechno. A musím říci, že nelituji, že jsem nešla na ta pimprlata / i když je mám pořád ráda/, on se totiž tou naší profesí člověk asi lépe uživí a ve škole je někdy větší "legrace" než v divadle.
Tak přeji hezký den a hurá do práce - radost přijde sama .........

Naše práce není žádný med, ale převažují klady a proto zůstávám již několik let. Ale mým snem a zatím stále nesplněným by byla práce v týmu lidí, kteří pracují pro Unicef, jezdí po světě a mapují místa, která potřebují akutní pomoc, shánějí sponzory a ve výsledku mají dobrý pocit z toho, že se někde dětem lépe žije 
....Ale než jsem sem nastoupila, dělala jsem personalistku....a to byla práce, která mi opravdu seděla. Starat se o lidi, školit je, zajiš´tovat hladký chod - to se mi líbilo. Bohužel - jak tady už také kdosi psal - soukromá sféra je teď víc než nestabilní a tak jsem dala přednost státní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků