Přihlašuju se každý den aspoň na chvilku. Co jsem dělala, když tahle radírna ještě nebyla? To tedy nechápu...
Přihlašuju se každý den aspoň na chvilku. Co jsem dělala, když tahle radírna ještě nebyla? To tedy nechápu...

) a čtvrtletní uzávěrka za rok 2009 je taky pryč, takže je čas si začít dávát do pořádku resty. nejdříve jsem si je psala do bloku, pak na lístečky a pak už ukládala jen v hlavě. teď to jdu všechno dolovat a snažit se dodělat. největší noční můra je stále vnitřní kontrolní systém, který tu sice poměrně dobře funguje jak má, ale je to třeba ještě pořádně sepsat a provázat s ostatními předpisy. až to budu mít za sebou, tak to pořádně oslavím

- tak brouzdám po internetu, často i na pracovních fórech, nebo si projdu maily, kterými mě zahlcují známí a já nemám čas si ta videa a fotky prohlídnout. Takže jednou za čas to všechno prohlídnu a vymažu. A když už ani na to nemám chuť, tak si jdu povídat s kvítkama na okně a pěkně je zaliju a otrhám suché lístečky, prostě samé užitečné věci

Snažím se dát dohromady turistický výlet, normální zúčtování záloh od studentů s náklady, už si tu kreslím i šibenice, jak nás to ve škole učili, a furt mi to někde lítá. Počmáraných papírů plný stůl a výsledek nikde, to je teda pátek jak vyšitý
Takže krásný víkend a v pondělí zase ahoj ! L.
. Většinou mám otevřené dveře a když je zavřu, tak mi je po chvíli stejně řed. otevře
. O prázdninách si chci udělat archiv, majetek (projít školu - 2 budovy, a hledat a hledat, kam si co přesunuli... a neřekli
) pak musím dělat různé přehledy do výroční zprávy....tak budu makat a makat. Jinak u nás chodí do školy vedení ještě 14 dní po a už 16 dní před..... tak moc klidu nezažiju. Ale už se těším až bude klid .......

mě to rozesmívá už několik dní naprosto spolehlivě
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník