). kde jste byly a jaké dovolené dáváte přednost? nebo kam se ještě chystáte?
). kde jste byly a jaké dovolené dáváte přednost? nebo kam se ještě chystáte?
já měla dovolenou týden v červenci a měla jsem doma dcerku s vnoučátkem.
Bylo to moc hezké
teď makám, abych co nejvíce stihla, než přijde vedení - už 9.8. !!! Nemám ještě šáhnuto na úč.závěrce 7/2010, směrnice, archiv, osobní spisy, .....prostě takové ty resty, co se nedají za plného provozu moc dělat. Vedení to ještě neví, ale chci ještě 1 týden dovolené v září a 1 týden v listopadu.
Tak mi to snad dovolí
Jinak si užívám volna tak po dnech. Třeba zítra uteču v 9.00 hodin (mám nadělaných hodin, že bych mohla rozdávat) a jedůůůů k bráškovi na návštěvu - na grilovačkůůů.
Snad nebude pršet. Jo a jsem ráda, že vás tu mám
hezký den !!!
?? by mě zajímalo
můj další koníček kromě cestování je ježdění na motorce, takže dovolené jsou většinou motodovolené. nyní se chystám do litvy a polského pobaltí, už jsem tam naskok nakoukla v červnu a chci se tam vrátit a pořádně si tyto oblasti prohlédnout. díky volným 4 dnům v červenci jsem si mohla projet alpy. výhodou je, že dnes je cestování strašně jednoduché, stačí se pojistit a vyrazit. už se na pátek ráno moc těším, ten pocit, kdy mám cestu a to dlouhé volno před sebou, je úžasný

a 23.8. tě čekám zpátky !!!!!!
Nemusela jsem moc vařit, když jsem uklidila, tak jsem měla uklizené, prostě jsme byli jen s pejskem a vegetili jsme. Žádná velká starost o domácnost - vdané radilky ví o čem píšu. Takže to byla vlastně taková moje další dovolená, sice doma, ale pohodička
.
mňaůůů
protože přímo v Karlovicích bydlím, pokud budete chtít nějaké informace, klidně se obraťte ráda poradím. A taky si nezapomeňte prohlédnout naši krásnou školu, ve které já už budu bohužel v září zařezávat 
a co vy dahab? máte plný mražák ryb?

Zvláště pak, že už se mi neeeeechce věčně se hádat s vedením, které se chová podobně jako naše nová vláda. Prostě ONI ROZHODLI a je úplně jedno, jestli je to dobře nebo ne. A když slyším ty platové návrhy na příští rok a různé jiné krásné nápady, které ještě více zhorší vztahy na pracovišti, tak jsem fakt ráda, že už z toho vypadnu. Nemohu si pomoct, ale za totáče (a to nejsem vůbec jeho příznivec) měly ty společné "chlastačky" schované pod záštitou oslavy MDŽ, narození V.I.L., úmrtí V.I.L.(pro ty mladší mezi námi - V.I.L. nejsou vily, ale Vladimír Iljič Lenin, který Lenin ani nebyl, ale Uljanov), vystřelení z Aurory a jiné podobné "slavné" dny, jakož i 19.3. - Josef, prostě měly svůj význam. Spolupracovníci se sešli, pochlastali, to jim rozvázalo jazyk a tak se některá "nedorozumění" prodiskutovala a vyřešila a na čas se zase obloha vyčistila. Dnes toto uvolnění, si myslím, chybí a tak to jde od 10 k 5. 
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků