Dovolená pedagoga

dočasná pracovní neschopnost, dovolená, svátky, neplacená volna, odměny

Dovolená pedagoga

Příspěvekod savy » čtv 05. pro 2024 13:21:34

Dobrý den, mám dotaz ohledně dovolené pedagoga, má zkrácený úvazek 0,3636, pracuje 3 dny v týdnu od loňského roku na dobu neurčitou. V srpnu měla na výplatce nárok 81 hodin, čerpala 63 a teď v prosinci má mínus 2 hodiny. Když se dívám do předchozích měsíců, tak má únor 108, březen 103, duben 99 atd, proč se jí to každý měsíc krátí? Podle mě by měla mít 116 hodin za rok. Jiný pedagog s úvazkem 0,7321 má nárok 235 hodin a nijak se jí nekrátí. Je to tím že nechodí každý den? Mám program KEO s nastaveným harmonogramem docházky.
savy

Re: Dovolená pedagoga

Příspěvekod jitumk » stř 11. pro 2024 13:48:55

Dobrý den,
také mám KEO a občas se v dovolené malé odchylky stávají, ale pouze u zaměstnanců, kteří nemají smlouvu celý rok (nástup od září apod.) Tyto odchylky se dějí na základě skutečně odpracované doby a příští měsíc se zase dorovnají, každopádně platí ta výše dovolené, která se mi vypočte jako "první varianta".
U zaměstnanců na zkrácený úvazek, s harmonogramem žádné odchylky nemám a také mám pedagogy, kteří nepracují každý den.

Doporučuji Vám napsat na podporu = podpora@alis.cz, včetně telefonického kontaktu. Ozvou se Vám s největší pravděpodobností ještě ten den (mám s tím opravdu dobrou zkušenost), buď se písemně vyptají na detaily, upozorní na to, co je třeba zkotrolovat nebo Vám nabídnou on-line placenou pomoc = připojí se k Vám a mrknou, co se kde děje.

Dle toho co píšete, si myslím, že bude zakopaný pes někde v tom harmonogramu pracovní doby. Jakoby se nenačítala celá odpracovaná doba, a proto se stále krátí ta dovolená. Pokud by to bylo tím, tak by byl zřejmě i špatně vypočtený plat.
Ale to jsou jen moje dohady, celé to může být úplně jinak.
jitumk

Zpět na Náhrady, odměny