pozdrav z daleké Francie

nezávazně o čemkoliv pro odpočinek od čísel a papírů

pozdrav z daleké Francie

Příspěvekod zu2008 » čtv 21. dub 2011 11:13:51

Milé radilky posílám všem pozdrav z daleké Francie. Jsem tu na dovolené u neteře a díky internetu jsem v každodenním styku s našim forem.Vždy kolem poledne zapínám internet a jdu se podívat , co holky napsaly.Už se nám pobyt pomalu krátí. O velikonočním pondělí odjíždíme, abychom mohli být v úterý odpočati v práci. Nejvíc se těším na ten pohled , když se vyjede z buchlovských hor. Která jste z okolí Uh.Hradiště určitě to znáte. To si vždycky říkám DOMOVE LÍBEZNÝ . Ještě jednou všechny zdravím ZU
zu2008
 
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 21. říj 2010 9:47:13

Re: pozdrav z daleké Francie

Příspěvekod refi » pon 25. dub 2011 19:51:54

zu, děkuji za všechny radilky za pozdrav, muselo to být úžasné vypadnout od všech starostí tak daleko a užít si cizinu. tak snad jste v pořádku doma a zrelaxovaná můžete vytvářet zase nové hodnoty pro náš stát :mosking: ;) :drinks:

taky jsem byla pět dní mimo, užila si sluníčka dosyta a viděla nazdobená velikonoční městečka v jiných zemích - všude kralovali obrovští velikonoční zajíci :)
Uživatelský avatar
refi
Moderátorka
 
Příspěvky: 3363
Registrován: pon 02. úno 2009 15:07:01
Bydliště: Ostrava

Re: pozdrav z daleké Francie

Příspěvekod zu2008 » úte 26. dub 2011 15:00:45

Dnes už jsem opět v pracovním procesu. Ale budu potřebovat ještě tak den , dva na opravdový návrat k realitě.
Těch 8 dnů strávených v nádherné přírodě Savoiských Alp byla paráda. Bydleli jsme doslova "Na samotě u lesa", kromě nás domácích se tam zastavil jenom poš´ták. Jinak klid, pohoda. Ne nadarmo se osada jmenovala v překladu VELKÝ KOSÍ ZPĚV.Nechyběla ani televize, ani rádio. Podnikali jsme výlety do okolí - mezi vinice, do hor, nachytali jsme si ryby k pátečnímu obědu. Horší už byla sobota a neděle, kdy se sjela široká francouzská rodina čítající bez nás 28 členů. Neteř mně uklidnila, že u nich je to normální. Nejhorší byla jazyková bariera. Člověk si to uvědomí ,až se dostane do takovéto situace.
Ale za pomocí slovníku , rukou a dokonce i počítače jsme se domluvili - a užili si při tom fůru srandy. :lol: Jsou to velmi milí a srdeční lidé.Snad se ještě letos uvidíme. Plánují dovolenou v Česku.

pěkný den zu
zu2008
 
Příspěvky: 51
Registrován: čtv 21. říj 2010 9:47:13


Zpět na Na slovíčko u kafíčka

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků