Stránka 1 z 1

hygienické normy

PříspěvekNapsal: úte 25. kvě 2010 10:15:05
od markytka
Prosím, v které vyhlášce najdeme jak dlouho a jakým způsobem lze uchovávat maso, popř. další suroviny? Bohužel se v této situaci nemohu optat přímo vedoucí ŠJ. Díky

Re: hygienické normy

PříspěvekNapsal: úte 25. kvě 2010 20:11:39
od magma
No tak chlazené maso 48 hodin. Jinak většina dodavatelů masa na faktuře-dodacím listu uvádí dobu spotřeby.

Re: hygienické normy

PříspěvekNapsal: stř 26. kvě 2010 6:36:21
od markytka
A může se maso přijaté v syrovém stavu zmrazit? Je na to někde nějaká vyhláška?

Re: hygienické normy

PříspěvekNapsal: stř 26. kvě 2010 19:51:06
od magma
Nesmí!!! Některá hygienička omluví jeden kilový balíček masa v mrazáku. Museli by jste mít šokery.