Kalkulace ceny oběda

počty strávníků, teploty jídel a nápojů, spotřební koš, likvidace odpadů a zbytků, kalkulace, odhlašování, vařená jídla, polotovary, inovace, vegetariánská jídla, diety, co se smí a co už ne ...

Kalkulace ceny oběda

Příspěvekod vespa » pát 03. úno 2017 20:37:07

Jsem VŠJ v dětském domově. Poprvé zpracovávám údaje výroční zprávy za rok 2016. Potřebuji poradit, zda bych měla pro výpočet kalkulace ceny oběda(stravování zaměstnanců) použít výsledky hospodaření DD a počty porcí obědů za rok 2016 nebo rok 2015. Myslím, že pro Výroční zprávu 2016 bych měla vycházet ze skutečných stavů roku 2016. Děkuji za pomoc. Pavla
vespa
 
Příspěvky: 2
Registrován: stř 30. lis 2016 18:05:55

Zpět na Receptury, normy, předpisy, provozní řád

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků