Stránka 1 z 1

Provařenost v hlavní a HČ.

PříspěvekNapsal: stř 04. pro 2013 8:13:42
od Ludmila
Jak řešit situaci, když ke konci roku je provařenost v hlavní činnosti + 9.000,-- a ve vedlejší činnosti -10.000,-- Kč? Lze s tímto výsledkem vstupovat do nového roku, nebo se musí nějak účetně ošetřit. Např. uhradit ze zisku hospodářské činnosti. Děkuji zkušenějším za odpověď.

Re: Provařenost v hlavní a HČ.

PříspěvekNapsal: úte 03. čer 2014 13:53:46
od eva.pro
Chtěla jsem se zeptat, snaží se vaše vedoucí kuchyně na konci školního roku snižovat sklad potravin? Za kolik Kč jí tam tak zbývá?

Re: Provařenost v hlavní a HČ.

PříspěvekNapsal: pát 06. čer 2014 9:34:16
od nono
Ano snaží. Kolik Kč je ve skladových zásobách - se odvíjí určitě od velikosti jídelny. My jsme měli v červnu 2013 140 zapsaných strávníků
a zůstatek na skladě k 30.6.2013 činil 16 tis. Kč.
K 30.6. dělám vždy ve skladu inventuru. Nejsou tam žádné potraviny, které by měly procházející datum spotřeby k září (nástup do ŠJ) a dále tam není nic mraženého (zelenina, maso....) ani mléko, máslo ...ani brambory, zelenina......atp. [:}

Re: Provařenost v hlavní a HČ.

PříspěvekNapsal: pon 09. čer 2014 15:09:10
od eva.pro
Díky za odpověď, alespoň to mohu porovnat s námi.