ŠJ - výběr ze dvou jídel

počty strávníků, teploty jídel a nápojů, spotřební koš, likvidace odpadů a zbytků, kalkulace, odhlašování, vařená jídla, polotovary, inovace, vegetariánská jídla, diety, co se smí a co už ne ...

ŠJ - výběr ze dvou jídel

Příspěvekod HJana » čtv 29. srp 2013 11:04:09

Prosím, jsme ZŠ zřiz. obec, v naší ŠJ začali vařit dvě jídla. Zjistila jsem, že strávníci v DČ si vybírali jen " lepší - dražší " jídlo. Normativ byl hluboce pod cenou za potraviny ( 35,-Kč skutečná cena potravin) a DČ se začala jevit jako ztrátová. Prosím, jak mají postupovat v jídelně, když chtějí vařit dvě jídla. Mají raději vařit denně stejně cenově podobná jídla ? Jak toto řešíte u Vás. Zde máme jen jednu kalkulaci na oběd v HČ ( žáci , zaměstnanci) a DČ ( zaměstnanci kraj. školy, vl. důchodci, cizí). Děkuji moc za odpovědi.
HJana
 
Příspěvky: 242
Registrován: pát 06. lis 2009 7:46:23

Zpět na Receptury, normy, předpisy, provozní řád

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník