Kalkulace oběda pro cizího strávníka

počty strávníků, teploty jídel a nápojů, spotřební koš, likvidace odpadů a zbytků, kalkulace, odhlašování, vařená jídla, polotovary, inovace, vegetariánská jídla, diety, co se smí a co už ne ...

Kalkulace oběda pro cizího strávníka

Příspěvekod HAANKA » úte 14. úno 2012 16:47:35

Prosím zkušené, vůbec nevím, jak udělat kalkulaci oběda pro cizí strávníky. Mohla by mi některá zkušená radilka poradit, ale prosím
"velmi polopaticky". A ještě dotaz mohou se prodávat i večeře? Děkuji moc. :gmad:
HAANKA
 
Příspěvky: 144
Registrován: pon 04. říj 2010 13:45:32

Re: Kalkulace oběda pro cizího strávníka

Příspěvekod vrspa » úte 14. úno 2012 19:20:01

napište mi na hospodarka@zscihelni.cz (jinak já zapomenu,znám se), pošlu vám tabulku... :)
vrspa
 
Příspěvky: 65
Registrován: pon 15. úno 2010 10:03:54

Re: Kalkulace oběda pro cizího strávníka

Příspěvekod jiřka » čtv 01. bře 2012 15:34:40

Dobrý den, mám také takový problém, nevím jak vypočítat režijní a mzdové náklady pro cizí strávníky. Díky :x
jiřka
 
Příspěvky: 21
Registrován: stř 17. úno 2010 9:45:17


Zpět na Receptury, normy, předpisy, provozní řád

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků

cron