Začínající vedoucí školní kuchyně

počty strávníků, teploty jídel a nápojů, spotřební koš, likvidace odpadů a zbytků, kalkulace, odhlašování, vařená jídla, polotovary, inovace, vegetariánská jídla, diety, co se smí a co už ne ...

Začínající vedoucí školní kuchyně

Příspěvekod JÁJa 76 » sob 07. srp 2010 21:50:28

Dobrý den,chtěla jsem poprosit přítomné vedoucí školních jídelen...začínám ,z oboru mám vyuční i maturitní list,ale od školy tj.15 let jsem pracovala mimo obor,nyní jsem dostala tuto nabídku zcela nečekaně...a vůbec nemám potuchy co vše mě čeká...budu mít na starosti ZŠ cca 160 obědů z toho děti+20zaměstnanců a asi 3 cizí strávníci a MŠ 52 dětí a 8 zaměstnanců..takže budu přejíždět..Na programu Ulrich budu zpracovávat veškerou dokumentaci...
Potřebovala bych v začátcích poradit ve všem- co jak kde...??? Je nějaký manuál :)) pro nezkušené, začínající...??
Moc děkuji!
JÁJa 76
 
Příspěvky: 1
Registrován: sob 07. srp 2010 21:33:49

Re: Začínající vedoucí školní kuchyně

Příspěvekod prejpatamat » pon 16. srp 2010 7:38:55

Specielně pro školní jídelny jsou stránky www.jidelny.cz - tam je spousta článků, ale i řešení v diskusi - vřele doporučuji
prejpatamat
 
Příspěvky: 39
Registrován: sob 13. bře 2010 16:11:35


Zpět na Receptury, normy, předpisy, provozní řád

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků