Doplatek na nepedagogy

Re: Doplatek na nepedagogy

Příspěvekod KateřinaK » úte 04. lis 2025 9:25:56

Tak to mě nenapadlo, oddělit ještě kuchařky a evidovat jen uklízečky. :(
KateřinaK

Re: Doplatek na nepedagogy

Příspěvekod jitumk » úte 04. lis 2025 13:18:35

mskolka píše:Nevím kdo jsou myšleni nepedagogové...v účetnictví vždy dělíme na nepedagogy a neped. kuchyně. Označení na přehledech neinv.ukazatelů od začátku roku jsou §3111MŠ a §3141ŠJ MŠ a ZŠ.
Ted máme Přehled neinvestičních ukazatelů , na něm označeni nepedagogové §3111MŠ.
Které mám nyní vést ještě zvlášt od 9/2025?
děkuji M.

Nám došly již v 06/2025 rozpočtové změny ohledně financování provozních zaměstnanců od 09/2025, vše bylo přehledně rozděleno na paragrafy ZŠ, MŠ, ŠJ, ŠD (včetně ŠK) + v září došla doplňující informace s upozornění na to, že rozpočtové změny z června jsou určeny pro nepedagogy a ONIV a musí být v účetnictví sledovány odděleně.
Nepedagogy účtuji na zvláštní analytice a zároveň za pomocí ORG mám roztříděné na jednotlivá střediska ZŠ, MŠ,... Pan ředitel to takto vyžaduje již několik let, protože chce mít přehled, zároveň se dle toho lehce kontroluje P1-04.
ONIV mám v účetnictví rozděleny také po střediscích a k tomu společné ORG 2 (ORJ), abych si mohla vyfiltrovat kolik peněz je z ONIV vyčerpáno.
Podle mě je toto účtování dostačující a nic jiného pitvat již nebudu. Není problém vyjet sestavu pouze za období 09-12/2025 a zároveň nepřipadá v úvahu, že by nám něco z těch peněz zbylo, už teď vím, že je to málo, když je rozpočtováno dle platových tabulek, ale 90% zaměstnanců má ve skutečnosti plat vyšší díky doplatku do zaručeného platu. Takže žádné další analytiky či rozlišovací znaky už přidávat nebudu.
jitumk

Předchozí

Zpět na ÚZ 33xxx