Mazání dokladu v Gordicu

ekonomický software - informace, zkušenosti, poznatky z praxe

Mazání dokladu v Gordicu

Příspěvekod maves » úte 28. bře 2017 13:20:49

Dobrý den,
prosím o radu, jestli jde v programu Gordic smazat chybný doklad?

Děkuji
maves
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte 28. bře 2017 13:12:06

Re: Mazání dokladu v Gordicu

Příspěvekod kozmova » úte 28. bře 2017 19:25:48

Dobrý den,
doklad můžete jednoduše opravit nebo i vynulovat. Nejlepší je to navést přímo v programu. Třeba někdo poradí přesný postup.
Navrhuji do zprávy poslat číslo telefonu a můžeme se domluvit. Ráda poradím. :bye:
Uživatelský avatar
kozmova
 
Příspěvky: 115
Registrován: pon 15. úno 2010 8:45:06

Re: Mazání dokladu v Gordicu

Příspěvekod maves » stř 29. bře 2017 16:51:15

Pěkný den,
děkuji. Vím že se dá opravit, ale je škoda že vymazat řádky úplně nejdou.
Mě šlo spíš o úplné smazání celého dokladu, jelikož jsem místo šesti číselné řady dala čísel 7 a nepřišla jsem na to jestli jde změnit číslo dokladu. |:-(|

Markéta
maves
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte 28. bře 2017 13:12:06

Re: Mazání dokladu v Gordicu

Příspěvekod Dahab » stř 29. bře 2017 17:07:54

Zdravím, v Gordicu jde změnit číslo dokladu. Postup je následující:
Opravy - maska - doklad - insert - prohlížení - F5 a objeví se tabulka "opravit číslo zobrazeného dokladu ano-ne". Zadáte ano, objeví se další tabulka, kde zadáte správné číslo dokladu a odkliknete ano. Číslo se opraví. :bye:
Uživatelský avatar
Dahab
 
Příspěvky: 359
Registrován: stř 04. bře 2009 21:29:59

Re: Mazání dokladu v Gordicu

Příspěvekod maves » čtv 30. bře 2017 16:28:39

Pěkný den,
to by bylo báječné, bohužel držím se návodu a po stisku F5 se mi tabulka nezobrazí.
maves
 
Příspěvky: 3
Registrován: úte 28. bře 2017 13:12:06

Re: Mazání dokladu v Gordicu

Příspěvekod kozmova » čtv 30. bře 2017 20:11:42

Zkusila jsem to také dle doporučení a F5 nefunguje. Změna čísla dokladu nelze. :bye:
Uživatelský avatar
kozmova
 
Příspěvky: 115
Registrován: pon 15. úno 2010 8:45:06

Re: Mazání dokladu v Gordicu

Příspěvekod Dahab » úte 04. dub 2017 9:58:52

Zdravím a zkusím vše popsat znovu. Opravdu si číslo dokladu v programu opravím. Je možné, že je finta v nastavení, v tom co máte či nemáte povoleno provádět v programu. To jediné by asi vysvětlovalo, že Vám změna provést nejde. Já jsem dokonce nafotila i ty tabulky, které mi Gordic nabízí při opravě čísla dokladu, ale zase jsem nevykoumala jak je tu mám vložit :?
Takže: Účetnictví - opravy - maska - doklad /napsat číslo dokladu, který chcete opravit/ - prohlížení - zadat F5 - objeví se tabulka č. 1 "opravit číslo zobrazeného dokladu?" - kliknu Ano - objeví se další tabulka č.2 "Nové číslo dokladu" - napíšu správné číslo dokladu - objeví se tabulka č. 3 "Žádný záznam nenalezen" - dát OK - objeví se tabulka č. 4 "Opravdu změnu provést?" - dáte ano a doklad je opravený. :bye:
Uživatelský avatar
Dahab
 
Příspěvky: 359
Registrován: stř 04. bře 2009 21:29:59

Re: Mazání dokladu v Gordicu

Příspěvekod Milenak » stř 05. dub 2017 18:49:39

Opravdu to jde, vyzkoušela jsem. Musí se ale nastavit konfigurace:
Souhrn - Editor - Konfigurace - opravit paramtetr OPR - na OPR=0, pak soubor uložit a ukončit Gordic.
Znovu otevřít program Gordic - pak ty opravy dokladu opravdu fungují, ale ne v prohlížení ale v opravách. Otevřít doklad a dát F5 ...... :yahoo:
Milenak
 
Příspěvky: 13
Registrován: stř 04. bře 2009 16:05:30


Zpět na Software

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník

cron