od jitumk » pát 28. čer 2024 7:53:58
Dobrý den,
osobně mám zkušenost s účtováním v programu GORDIC a nyní KEO4. Obojí jsou nastavené na práci ve školství, takže odeslat výkaz není problém ani z jednoho = na pár kliknutí.
GORDIC = dražší záležitost, dobře vychytaná legislativa (program nastaven na 100% kvalitu), když jsem potřebovala poradit, tak to vždy bylo 100% dobře, méně ohebný - doposud dělá roční uzávěrku jejich technik na základě osobní návštěvy a ještě za to platíte, aktualizace programu opět na základě návštěvy technika, mají to vše hodně zabezpečené
KEO4 = levnější pořízení i roční údržba, aktualizace se nahrávají samy, data uloženy na vzdáleném serveru, takže mohu dělat v pohodě i z domu, roční uzávěrku si dělám sama dle jejich návodu, mají emailovou poradnu (odpověď max do 24 hod., většinou do 3 hod.), ale už se mi bohužel stalo, že odpověď nebyla úplně správná a ohledně legislativních změn to občas trvá než to technicky vyladí do dokonalosti. Je jednodušší na orientaci, hodně intuitivní. KEO hodně využívají i obce.
Ani jeden program jsem si nevybírala sama, prostě už ho v práci měli. Každý mi svým způsobem vyhovoval, takže nemůžu říct, že některý z nich už nechci ani vidět. Oba dva mají k dokoupení dle potřeb modul pokladna, majetek, mzdy, spisová služba,....