Dobrý den,
jste si 100% jistá, že se nejedná o investici?
Stačí, aby měla okna jinak rozdělená skla, či jiná drobná odchylka a už to bude považováno za technické zhodnocení. Kdo Vám řekl, že to bude oprava? Raději bych důkladně zapátrala, protože jakmile dáte letos něco na SÚ 5xx a příští rok zjistíte, že je o celé investice, tak na SÚ 042 už to nedostanete a to je špatně a je to porušení rozpočtové kázně - osobní zkušenost. Dala jsem projektovou dokumentaci na 518, několikrát jsem se ptala, zda to nemá být investice a další rok byla a ..... Kontrola nám dala do zápisu porušení rozpočtové kázně
"Mám tu fakturu na geodetické zaměření fasády, poradíte kam zaúčtovat - 518 služba?" , pokud to bude opravdu oprava, tak klidně bych dala 518, ale i 511, hlavně, že to bude na 5xx
"Ještě bude faktura na projektovou dokumentaci a zpracování rozpočtu. To proběhne ještě letos a realizace příští rok. Kam to zaúčtovat - 042?", jestli je to k těm oknům a mluvíte o opravě, tak proč uvažujete o 042?
Za mě může být i objednávka, nemusí být za každou cenu smlouva o dílo. Zvážila bych podle toho co je to za firmu - místní, znám ji,......